3D beeld zwanger

Ben jij op zoek naar een blijvend aandenken aan jouw zwangerschap of naar een mooi babyshower cadeau? Bij 3D Moments laat je een prachtig beeldje maken van jouw unieke zwangere buik. In een gemoedelijke en vriendelijke sfeer geniet je van een professionele service. Je hebt zelf alle inspraak in hoe het beeldje van jouw zwangere buik er uit moet komen te zien, zodat je altijd helemaal tevreden naar huis gaat. 3D Moments is gevestigd in Breda en heeft al mooie beeldjes gemaakt voor vele aanstaande mama’s in Breda, Roosendaal, Etten-Leur, Bergen op Zoom, Rotterdam en Dordrecht.

Afspraak maken

Een blijvende herinnering

De zwangerschap is zo’n speciale periode in je leven. Er groeit een klein kindje in je buik, die je af en toe voelt trappelen. Waarschijnlijk geniet je intens van dit gevoel, net als van de afspraken waarbij je het hartje hoort en een echo van de kleine mee naar huis krijgt. Met een 3D beeld van je zwangere buik heb je een elegante herinnering aan jouw zwangerschap op het moment dat je baby op de wereld komt. Deze laat je helemaal naar je eigen wensen maken. Kies bijvoorbeeld voor een beeldje van hout, brons, koper of metaal of ga voor een gipsbuik.

 

Uniek beeldje zwangere buik

Wanneer je een afspraak maakt met 3D Moments nemen wij ruim de tijd voor je. Eerst maak je verschillende keuzes over de uitvoering van het beeldje. Zo kun je zelf kiezen voor een bepaald materiaal, de kleur en het formaat. Ook zullen we bespreken in welke positie je wilt staan tijdens de scan. Afhankelijk van je eigen wensen kun je wel of geen kleding dragen, of wellicht alleen lingerie. De scan wordt gemaakt op een draaiplateau en tijdens de scan wordt er een 3D opname van je buik gemaakt. Deze bekijken we direct en als het nodig is kunnen we nog een aantal wijzigingen doorvoeren. Zodra de scan naar wens is wordt deze bewerkt en vervolgens uitgeprint met de 3D printer. Het duurt ongeveer 8-12 weken voordat je jouw unieke beeldje kan ophalen of thuisgestuurd krijgt.

 

Vriendelijke en professionele service

Miranda Payne is het gezicht achter 3D Moments. Ze is zelf getrouwd met Ronald en moeder van zoontje Logan. Een persoonlijke benadering staat bij haar centraal, zodat jij je snel op je gemak voelt. Ze zal je deskundig adviseren en uiteindelijk blij kan maken met een elegante en tastbare herinnering aan je zwangerschap. Het beste moment voor een 3D scan is vanaf de 33ste zwangerschapsweek. Jouw afspraak kun je het best 2 tot 3 weken van tevoren inplannen om er zeker van te zijn dat er een plekje vrij is.

3D-beeld-zwanger

EERDERE MAMA’S GINGEN JE VOOR

Ze delen hun ervaring met jou

Onwijs blij dat we bij jou ons 3D beeldje hebben laten maken!
Was heel relaxt en super snel klaar en alles was mogelijk.
beeldje al snel in huis en wat een resultaat, een mooie herinnering voor altijd! Bedankt voor alles xx

Whitney

Ik heb een hele fijne en ontspannen ontmoeting met Miranda gehad, waarin ik ontzettend op mijn gemak ben gesteld voor de 3D scan. Verschillende opties zijn besproken en ze heeft mij van goed advies kunnen voorzien. Het beeldje was heel snel klaar en is ontzettend mooi geworden! Het is voor ons een hele waardevolle herinnering aan een bijzondere periode uit ons leven! Als onze lieve zoon er straks is, kan ik nog mooi nagenieten van de bolle buik als blijvende herinnering!

Karlijn

Een geweldig aandenken aan mijn zwangerschap. Super lief geholpen, een en al lof, ik raad het iedereen aan om te doen.

Linda

Zeker een aanbeveling! Het is een mooi en origineel aandenken aan de zwangerschap. Miranda is professioneel en ze stelt je snel op je gemak. Ook denkt ze goed mee en let ze op details voor het beste resultaat!

Saar

Zo ontzettend blij mee, geweldige service en een geweldige herinnering.
Dankjewel! 💕

Danique

Super ervaring en wat een resultaat. Super blij mee, top service. Zeker een aanrader!

Margot

Super eind resultaat & super blij mee!

Kim

Leg jouw zwangerschap vast

3D Moments is gevestigd in Breda en heeft al mooie beeldjes gemaakt voor vele aanstaande mama’s in Breda, Roosendaal, Etten-Leur, Bergen op Zoom, Rotterdam en Dordrecht. 

Kom langs voor een kennismaking

Vertrouwen is belangrijk, je zit dus nergens aan vast