3D beeld zwanger

Ben jij op zoek naar een blijvend aandenken aan jouw zwangerschap of naar een mooi babyshower cadeau? Bij 3D Moments laat je een prachtig beeldje maken van jouw unieke zwangere buik. In een gemoedelijke en vriendelijke sfeer geniet je van een professionele service. Je hebt zelf alle inspraak in hoe het beeldje van jouw zwangere buik er uit moet komen te zien, zodat je altijd helemaal tevreden naar huis gaat. 3D Moments is gevestigd in Breda en heeft al mooie beeldjes gemaakt voor vele aanstaande mama’s in Breda, Roosendaal, Etten-Leur, Bergen op Zoom, Rotterdam en Dordrecht.

Afspraak maken

Een blijvende herinnering

De zwangerschap is zo’n speciale periode in je leven. Er groeit een klein kindje in je buik, die je af en toe voelt trappelen. Waarschijnlijk geniet je intens van dit gevoel, net als van de afspraken waarbij je het hartje hoort en een echo van de kleine mee naar huis krijgt. Met een 3D beeld van je zwangere buik heb je een elegante herinnering aan jouw zwangerschap op het moment dat je baby op de wereld komt. Deze laat je helemaal naar je eigen wensen maken. Kies bijvoorbeeld voor een beeldje van hout, brons, koper of metaal of ga voor een gipsbuik.

 

Uniek beeldje zwangere buik

Wanneer je een afspraak maakt met 3D Moments nemen wij ruim de tijd voor je. Eerst maak je verschillende keuzes over de uitvoering van het beeldje. Zo kun je zelf kiezen voor een bepaald materiaal, de kleur en het formaat. Ook zullen we bespreken in welke positie je wilt staan tijdens de scan. Afhankelijk van je eigen wensen kun je wel of geen kleding dragen, of wellicht alleen lingerie. De scan wordt gemaakt op een draaiplateau en tijdens de scan wordt er een 3D opname van je buik gemaakt. Deze bekijken we direct en als het nodig is kunnen we nog een aantal wijzigingen doorvoeren. Zodra de scan naar wens is wordt deze bewerkt en vervolgens uitgeprint met de 3D printer. Het duurt ongeveer 3 weken voordat je jouw unieke beeldje thuisgestuurd krijgt.

 

Vriendelijke en professionele service

Miranda Payne is het gezicht achter 3D Moments. Ze is zelf getrouwd met Ronald en moeder van zoontje Logan. Een persoonlijke benadering staat bij haar centraal, zodat jij je snel op je gemak voelt. Ze zal je deskundig adviseren en uiteindelijk blij kan maken met een elegante en tastbare herinnering aan je zwangerschap. Het beste moment voor een 3D scan is vanaf de 33ste zwangerschapsweek. Jouw afspraak kun je het best 2 tot 3 weken van tevoren inplannen om er zeker van te zijn dat er een plekje vrij is.

3D-beeld-zwanger