Beeldje zwangere buik

Ben jij op zoek naar een unieke, tastbare herinnering aan je zwangerschap? Wij leggen je zwangere lichaam vast met een 3D scanner en werken het resultaat uit in de vorm van een elegant en uniek 3D zwangerschaps beeldje. Deze wordt helemaal uitgevoerd naar jouw wensen, zodat jij een tijdloos aandenken hebt aan deze gigantisch speciale periode in jouw leven.

Afspraak maken

Beeldje zwangere buik van goede kwaliteit

Bij 3D Moments bepaal je zelf hoe het beeldje van jouw zwangere buik er uit komt te zien. Samen bespreken we al jouw wensen. Hoe groot moet het beeldje bijvoorbeeld zijn? En kies je voor hout, metaal, brons of koper? Alle beeldjes zijn van uitstekende kwaliteit zodat je voor altijd een prachtig aandenken hebt aan jouw zwangerschap. Wij raden zwangere vrouwen aan om een scan te maken vanaf de 33ste zwangerschapsweek omdat je buik vanaf dit moment hard groeit. Maak optijd je afspraak om er zeker van te zijn dat wij de ruimte hebben om je te helpen.

 

Gemoedelijk en vriendelijke service

Wij zorgen ervoor dat jij je helemaal op je gemak voelt voor het maken van de scan. Zo bespreken wij eerst jouw persoonlijke wensen, niet alleen over het materiaal en de grootte maar bijvoorbeeld ook de houding waarin je wilt staan en of je met of zonder kleding een scan wilt laten maken. Als je met kleding wilt poseren is het handig om nauw aansluitende kledingstukken te dragen zoals een legging, strakke broek en shirt of een nauwsluitend jurkje. Deze kledingstukken benadrukken je buik mooi.

 

Het maken van de scan

Het maken van de scan is zo gedaan. Je staat op een draaischijf en wordt twee keer rondgedraaid terwijl je stilstaat in een bepaalde houding. Het maken van de scan is geheel onschadelijk voor jou en de baby. Nadat we de scan gemaakt hebben kijken we hier direct naar. Op dit moment kun je nog wat aanpassingen doen en bijvoorbeeld ook een andere houding uitproberen. Ben je helemaal tevreden? Dan wordt er gestart met de nabewerking. Je kunt jouw 3D beeld van je zwangere buik binnen 3 weken thuis verwachten. Maak alvast een mooi plekje vrij voor dit unieke kunstwerkje.

beeldje-zwangere-buik