3D beeld zwangere buik

Jouw zwangerschap is een zeer speciale periode in je leven. Van het moment waarop je er achter komt dat je zwanger bent tot je jouw kindje voor het eerst ziet op de echo’s en het hartje voelt kloppen en uiteindelijk het voelen van de schopjes in je buik. Dit zijn stuk voor stuk memorabele momenten die je voor altijd bijblijven.

De prijs van het beeldje hangt af van het formaat en het materiaal dat je kiest. Het maakt hierbij niet uit of je het beeldje uitgevoerd wenst te hebben met of zonder armen.

Afspraak maken

Beeldje zwangere buik

Ieder lichaam is anders en ook elke zwangerschap is uniek. Van jouw zwangere buik is er geen tweede. Wat is er mooier dan het vastleggen van deze bijzondere periode met een 3D beeldje van jouw zwangere buik? Hierdoor heb je een tastbare herinnering aan deze heerlijke periode. Bij 3D Moments kun je jouw zwangere buik vast laten leggen op de manier die jij wilt. Kies bijvoorbeeld voor een mooi beeldje van metaal, brons of koper. Zo heb jij een tijdloos aandenken aan jouw zwangerschap.

 

Een 3D beeldje naar jouw eigen wensen

Vanaf de 33ste zwangerschapsweek is het het beste moment om een 3D scan van je zwangere buik te laten maken. De buik groeit op dit moment namelijk het meest. Het valt aan te raden om 2 tot 3 weken van tevoren een afspraak te maken om er zeker van te zijn dat je terecht kunt voor een 3D scan. Jouw afspraak zal zo’n 45 minuten in beslag nemen. Je begint met het maken van een aantal keuzes. Hoe wil jij dat jouw beeldje wordt uitgevoerd? Zo zijn er verschillende formaten, materialen en kleuren mogelijk. Ook bespreken we in welke positie jij wilt staan tijdens de scan en of je wel of geen kleding wilt dragen.

 

Zo maken wij de scan

Nadat al jouw wensen zijn besproken maken we de scan op een draaiplateau. Tijdens deze scan wordt er een 3D opname van je buik gemaakt. Vervolgens bekijken we samen direct de opname en kunnen we nog dingen wijzigen of bijvoorbeeld een andere positie proberen. Nadat de scan door iedereen is goedgekeurd, gaan wij deze voor je bewerken en vervolgens wordt het beeldje met de 3D printer geprint. Je hebt jouw unieke beeldje van je zwangere buik binnen 3 weken in huis. Maak eenvoudig online jouw afspraak! Wij zijn gevestigd in Breda en werken voornamelijk voor klanten uit Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Bergen op Zoom, Gilze, Rijen, Dongen, Tilburg, Utrecht, Dordrecht en Rotterdam.

3d-beeld-zwangere-buik