3D beeld van moeder en kind

Een unieke herinnering. Kom lang, scan en ontvang een 3D beeldje.
Na maanden van warmte in de buik is het nu tijd voor de grote buitenwereld. En wat is er mooier dan samen met mama te zijn, veilig op haar borst. Dit is een moment om voor altijd vast te leggen, een moment van pure liefde en verbondenheid tussen moeder en kind.

Het is een prachtig gevoel wanneer je kleine bundeltje geluk op je borst ligt en de hartslag van mama voelt. Het is bijna moeilijk voor te stellen dat dit kleintje ooit beweeglijker zal worden, maar het is toch echt zo. Daarom raden wij aan om na ongeveer twee maanden langs te komen voor een knuffelbeeldje.

Liefde tussen moeder en kind beeldje in 3D
Moeder en kind beeld Magnificient Metalized
Brons 3D beeld moeder en kind
Moeder en kind beeldjes in 3D
Twee beeldjes in groentinten moeder en kind
Moeder en kind beeldje samen
Moeder en kind beeld in brons gemaakt

Baby's tot 4 maanden

Een moeder houdt haar kindje vast in beigetinten

Wat is er nu mooier dan de eerste beelden van jouw kleintje te zien? Bij onze scans voor moeder en kind beeld 3D hebben we gemerkt dat we kleine baby's het beste kunnen vastleggen als ze nog heel jong zijn, tot 4 maanden oud. Op die leeftijd zijn ze nog niet zo beweeglijk en kunnen we de allerkleinste details vastleggen. Kom langs bij ons en creëer blijvende herinneringen van jouw kleine wondertje.

100% veilige scan

Een moeder en kind samen

Niets is belangrijker dan het comfort van jouw kleintje. Met een warme doek van thuis voelt jouw baby zich volledig op zijn gemak terwijl jullie samen een prachtig kunstwerk gaan creëren. Er zijn verschillende maten beschikbaar, variërend van 15 cm tot tussenmaten van 16 cm, 17 cm en 19 cm, en met de optie om voor brons, koper of metaal wordt dit beeldje nog specialer. De scan is 100% veilig voor jou en je kleintje.

Knuffelbeeldje

Twee verschillende beeldjes moeder en kind in levendige groentinten

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, en dat geldt zeker voor het moeder en kind kunstwerk dat wij met trots aanbieden. Het unieke beeld van jou als moeder met je baby op de borst wordt gemaakt met 3D-fotografie. Vervolgens wordt het met de hand nabewerkt, zodat jouw prachtige moeder en kind beeld tot in de kleinste details perfect wordt. Geef jezelf of een geliefde een waardevol geschenk vol liefde.

Een moeder houdt haar kindje vast in beigetinten
Een moeder en kind samen
Twee verschillende beeldjes moeder en kind in levendige groentinten

Bewonder onze creaties

Voor Iedere Aanstaande Mama

Bekijk onze voorbeelden van 3D-beeldjes zwangerschap en creëer een blijvende, natuurlijke herinnering aan een bijzonder moment.

Het gezin achter 3D Beeldjes zwangerschap
OVER ONS

De geboorte van 3D Moments

Miranda legde haar zwangerschap vast met een fotoshoot en ontdekte later de mogelijkheid van 3D-scannen. Dit inspireerde haar om 3D Moments op te richten. Iedere moeder verdient namelijk een beeldje van een bijzonder moment.

Verschillende 3D Beeldjes zwangerschap
WAAROM 3D MOMENTS

Met een goed gevoel naar huis

Of je nu in Brabant, Rotterdam of zelfs het Limburgse Dordrecht woont, bij ons ben je aan het juiste adres voor een prachtig aandenken aan deze bijzondere periode. Kom gerust langs, jouw kleintje zal heerlijk ontspannen zijn en wij zorgen voor de rest!

Geen wachtlijsten

Kom langs in Breda, Lottum of bij jou thuis

100%
veilig

Geen risico voor jou en je kindje

Alle formaten mogelijk

Vanaf 15 cm: 16 cm, 17 cm en 19 cm

Echte verhalen van trotse mama’s

Een tastbare en mooie herinnering aan een bijzonder moment is het mooiste cadeau voor elke mama.

Download het lookbook

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Woensdag heb ik het beeldje binnen gekregen. Wat is hij mooi geworden! Ik ben er heel erg blij mee! Dank je wel! Ook wil ik je nog bedanken voor je geduld tijdens het scannen. Inmiddels hebben wij een lieve dochter van 5 weken oud.
testimonial afbeelding
Ik heb het beeldje ontvangen en wat is hij mooi geworden😍 heel erg bedankt! Hij heeft een mooi plekje gekregen op de dressoirkast.
testimonial afbeelding
We hebben m’n buik ontvangen. Wat is het een mooi beeldje geworden, we zijn er heel erg blij mee! Een mooie tastbare herinnering aan een bijzondere periode, bedankt!
testimonial afbeelding
Ontzettend bedankt voor het prachtige kadootje 🥰 Ik ben er heel erg blij mee; het was al een feestje om het te krijgen en uit te pakken! Heel erg leuk. (Ik had stiekem nog de intentie om op/rond de uitgerekende datum nog een scan te laten maken met m’n nog dikkere buik en nog een wat andere houding haha, maar ze besloot een weekje eerder te komen dus helaas pindakaas… ;-) Dus we gaan gewoon heerlijk van deze genieten.
testimonial afbeelding
Bedankt voor de geweldige service!! Mijn zusje was erg tevreden en vond jou ook erg lief en vriendelijk. We kunnen niet wachten op het eindresultaat.
testimonial afbeelding
Ik ben enorm blij met het buikbeeld, een hele fijne herinnering die me nu al dierbaar is! Dankjewel voor de fijne service en het contact, e veel succes op je nieuwe locatie in Breda.
testimonial afbeelding
Nog ontzettend bedankt voor het prachtige 3D beeld dat wij hebben mogen ontvangen! Op 23 maart is onze dochter geboren, gelukkig gaat alles goed. Het beeldje staat prachtig op de babykamer.
testimonial afbeelding
In alle drukte na mijn bevalling ben ik er niet aan toegekomen om eerder te reageren, maar ik wilde je nog even laten weten dat ik het beeld ontvangen heb. Hij ziet er prachtig uit. Ik ben er ontzettend blij mee! Het is een mooi aandenken aan mijn zwangerschap. Dankjewel!
testimonial afbeelding
Nog een late reactie, maar ik wilde nog even zeggen dat ik heel erg blij ben met het beeldje! Het is hartstikke mooi geworden en staat hier in de woonkamer in de buffetkast naast het geboortekaartje van Finn. Een hele mooie herinnering aan een bijzondere periode! Dus ook dankjewel voor de 'tussenoplossing' om eerst alleen de scan te maken.
testimonial afbeelding
Inmiddels heb ik het beeldje (al een tijdje, we zijn ondertussen op vakantie geweest). Ben er blij mee! Ze staan erg mooi bij elkaar. Als ik een geschikt plekje heb zal ik nog even een fotootje sturen, nu doet het er nog even geen eer aan ;)
testimonial afbeelding
Ben heel blij met het mooie beeldje! Krijg er veel positieve reacties op. Zal binnenkort ook op Instagram delen.
testimonial afbeelding
We hebben het beeldje ontvangen. Hij is prachtig! We zijn er heel blij mee :D Met ons gaat het goed! We hebben inmiddels een mooie dochter in ons midden :)
testimonial afbeelding
Ik heb net het pakketje ontvangen. Wat een mooi beeldje weer 🤩 ik ben ook heel blij dat we de vorige hebben kunnen laten verzwaren. Nu staan er 2 hele mooie herinneringen 😍 bedankt hiervoor en wie weet tot een volgende keer
testimonial afbeelding
Vandaag het beeldje ontvangen en ben er super blij mee, zo fijn dat we dit nog hebben kunnen doen! Hij is echt heel mooi geworden, dankjewel! 😊
testimonial afbeelding
Ik heb het beeldje mogen ontvangen. Ik vind het echt fantastisch geworden. We zijn heel blij dat we mijn (waarschijnlijk enige) zwangerschap zo hebben kunnen vastleggen. Het voelt ook heel onwennig om de buik zo te zijn aangezien hij nu weer volledig weg is, kan ik me niet meer voorstellen hoe het was met zo'n hoogzwangere buik 😊
testimonial afbeelding
Het beeldje is aangekomen en wat is hij gaaf geworden! Bedankt hoor!
testimonial afbeelding
Bedankt voor het mooie 3D-beeldje, we zijn er mega blij mee. Hopelijk tot nog 'ns!
testimonial afbeelding
Heb zojuist mijn beeldje binnen gekregen. Ben zeer tevreden en er erg blij mee. Nogmaal bedankt.
testimonial afbeelding
Ik wilde nog even laten weten hoe blij ik met mijn beeldje ben! Het is echt super mooi geworden. Het staat zo mooi op de kast, mijn buikbeeldje naast onze eerste gezins foto. Ik word er elke keer blij van als ik het zie. Ik ben zo blij dat we dit gedaan hebben!
testimonial afbeelding
Bedankt voor het mooie resultaat! Wij zijn er heel blij mee en het heeft een mooi plekje in huis gekregen.
testimonial afbeelding
Vriendelijke dame met een super service! Neemt de tijd voor je. Voelde me erg op mijn gemak. En hele mooie beelden! Ga zo door 😊
testimonial afbeelding
Hele lieve vrouw die je erg op je gemak stelt. Neemt de tijd voor je, je bent hier zeker geen nummertje! Ook het beeldje is super mooi geworden. Bedankt!
testimonial afbeelding
Zowel een beeldje van mijn zwangere buik als een moeder-kind beeldje laten maken. Beiden erg mooi, een fantastisch aandenken aan een bijzondere tijd.
testimonial afbeelding
Wat ben ik blij met mijn beeldjes en het was een hele leuke fijne ervaring. Op de locatie werden mijn man en ik helemaal op ons gemak gesteld. Ik kan niet wachten tot ik weer zwanger ben en langs kan gaan haha!
testimonial afbeelding
Gisteren zijn wij bij 3D moments geweest om een scan voor ons beeldje te laten maken. We werden hartelijk ontvangen door Miranda en ze nam alle tijd om de werkwijze uit te leggen en onze vragen te beantwoorden. Nadat de scan was gemaakt en we het hadden gezien was Miranda ook bereid onze aanpassingen door te voeren. Erg klantgericht! Ik kan iedereen 3D moments aanraden!
testimonial afbeelding
Hier een beeldje laten maken van mijn buik met bijna 36 weken zwanger. Er was zelfs op korte termijn nog plek. Ik werd fijn op mijn gemak gesteld en er werd super goed meegedacht. Het beelde is ook super mooi geworden en van goede kwaliteit. Ik ben er zo blij mee! Zeker een aanrader om hier een beeldje te laten maken!
testimonial afbeelding
Vanmiddag een scan laten maken van mijn zwangere buik. Er was gelukkig nog een plekje op korte termijn. Wat een fijne sfeer en aardige vrouw is Miranda! Ze heeft prachtige beeldjes en er is genoeg keuze. Heel benieuwd hoe het beeldje eruit komt te zien :-)
testimonial afbeelding
Afspraak maken ging snel via de mail. Miranda is een superfijne vrouw bij wie je je snel op je gemak voelt. Belangrijk bij zo'n kwetsbaar proces als zwanger poseren. Ze heeft allemaal voorbeelden van beeldjes staan in verschillende groottes en coatings waardoor je echt een goed beeld krijgt voor watvoor product je kiest. Superblij met het eindresultaat, bijzonder aandenken aan je zwangerschap.
testimonial afbeelding
Ik hoefde niet lang na te denken of ik een beeldje wilde laten maken van mijn zwangere buik. Het contact Miranda was erg prettig en voelde meteen al goed. Bij de afspraak werd alles heel duidelijk uitgelegd en kregen ruim de tijd om keuze te maken. Het scannen ging erg snel met de juiste tips was dit zo gedaan. Vandaag mochten het prachtige beeldje ophalen. Ik kan niet stoppen met er naar kijken. Heel erg blij dat we deze keuze hebben gemaakt.
testimonial afbeelding
Wat een mooi beeldje is het geworden!! Zo blij mee! Van te voren was ik bang dat mijn figuur niet mooi genoeg zou zijn voor zo’n beeldje. Maar Miranda heeft het prachtig bewerkt en ik ben er erg trots op! Erg bedankt voor de top service!
testimonial afbeelding
Als je nog twijfelt, JA dit moet je zeker doen! En JA dit moet je bij 3D Moments doen 🙂!
testimonial afbeelding
Afspraak maken ging snel via de mail. Miranda is een superfijne vrouw bij wie je je snel op je gemak voelt. Belangrijk bij zo'n kwetsbaar proces als zwanger poseren. Ze heeft allemaal voorbeelden van beeldjes staan in verschillende groottes en coatings waardoor je echt een goed beeld krijgt voor watvoor product je kiest. Superblij met het eindresultaat, bijzonder aandenken aan je zwangerschap.
testimonial afbeelding
Vanmorgen mijn afspraak gehad bij Miranda voor het maken van de scan. Wat een fijn mens! Het voelde gelijk gezellig en vertrouwd aan, wel zo prettig. Ze helpt heel fijn met het aannemen van een mooie houding. Erg leuk ook dat je gelijk de scan kunt zien op haar scherm. Heel benieuwd naar mijn beeldje, nog een paar weekjes geduld.
testimonial afbeelding