Origineel babyshower cadeau

Ben je op zoek naar een origineel babyshower cadeau? Een uniek beeldje van de zwangere buik van je vriendin, familielid of kennis is een leuke manier om haar te verrassen! Ze maakt een bijzondere periode door in haar leven en met dit unieke babyshower cadeau zorg je ervoor dat ze een tastbare herinnering heeft. Elk lichaam en iedere zwangerschap zijn anders en dus is haar zwangere buik ook uniek. Wat is er mooier dan dit vast te leggen door middel van een 3D beeldje? Voor iedere aanstaande mama heeft dit cadeau een dierbare betekenis waarbij hun zwangerschap wordt vereeuwigd. Tijdens de afspraak zorgen wij ervoor dat jouw vriendin, familielid of kennis zich op haar gemak voelt en een veilig en comfortabel gevoel heeft. Hierdoor kan zij met trots en overtuiging haar buik vast laten leggen. Benieuwd welke mogelijkheden er zijn? Bekijk ons portfolio!  

Afspraak maken

3D beeldje als origineel babyshower cadeau

Het laten maken van een 3D beeldje is het perfecte babyshower cadeau. Voor het mooiste resultaat is het namelijk aan te raden vanaf de 33ste zwangerschapsweek een 3D scan te laten maken. Om zeker te zijn van een afspraak is het handig om 2 à 3 weken van te voren een afspraak in te plannen. Vervolgens kan jouw vriendin, familielid of kennis zelf een afspraak in plannen die ongeveer 45 minuten zal duren. Dan nemen we de verschillende keuzes door zoals hoe het beeldje wordt uitgevoerd. Ook kan de zwangere zelf keuzes maken wat betreft het formaat, het materiaal en de kleur. Natuurlijk is het ook mogelijk om dit alvast te bepalen wanneer je het 3D beeldje bestelt. Neem contact op om te informeren naar de mogelijkheden voor een babyshower cadeau!

 

Voor iedere aanstaande mama

Het geven van een 3D beeldje is met recht een origineel babyshower cadeau omdat er een uniek beeldje wordt gemaakt van de zwangere buik van jouw vriendin, kennis of familielid. De scan wordt namelijk gemaakt op een draaiplateau terwijl er een 3D opname wordt gemaakt. Vervolgens bekijken we na de opname of er nog zaken gewijzigd moeten worden of dat een andere positie misschien mooier is. Zodra iedereen de scan heeft goedgekeurd zullen wij deze bewerken en kan deze met de 3D printer worden uitgeprint. Je kunt dit babyshower cadeau al bestellen vanaf € 59,-! Maak direct een afspraak om de mogelijkheden te bespreken zodat we een cadeaubon kunnen maken voor de babyshower.