PARTNERS

Een pagina vol ideeën!

Ben je nog op zoek naar een leuke knuffel voor de baby of i.p.v. een newborn fotoshoot een videoshoot. Of je wilt nog meer informatie als voorbereiding op jouw bevalling?

Neem een kijkje bij mijn partners!

Afspraak maken

Bewustzijn… Natuurlijk… Eigen regie… Duurzaamheid…

Voor iedere vrouw die bewust haar zwangerschap beleeft en de geboorte van haar baby zo natuurlijk mogelijk wil laten verlopen. Voor de vrouw die vanuit regie en kracht wil bevallen en vol zelfvertrouwen aan het moederschap begint. Speciaal voor die vrouwen is er nu: Het Geboorte Event

Link naar partnerpagina 3D Moments

Echt goed voorbereid je bevalling in gaan!

Je bent zwanger, alles komt op je af, iedereen in je omgeving geeft (on)gevraagd adviezen. Jij merkt dat je meer behoefte hebt aan eerlijke, praktische informatie. Dan ben je bij de enthousiaste Iris van Kessel op de juiste plek. Bij haar kan je cursussen volgen in groepsverband of privé en met je partner samen. Zo kan jij je bevalling goed voorbereiden, want iedere zwangerschap is anders en dus ook iedere bevalling.

Website Trotse Mama’s

Dé praktijk om vanuit creatiekracht jouw OERvertrouwen terug te vinden, in alle levensfases

Ik wil jou, als vrouw, je creatiekracht en oervertrouwen teruggeven; geloven in jezelf vanuit zachtheid en liefde. Zodat jij in alle levensfases die prachtige roos kunt zijn, die je van origine bent.
Dat is mijn grootste wens voor jou!

Website Vrouw van de Roos

Bewegende beelden van jouw newborn!

Een newborn video is een onwijs dierbare herinnering van jullie eerste periode als kersvers gezin die je altijd kunt terug kijken. De eerste weken vliegen voorbij. Momenten die jullie nooit meer willen vergeten en dus vast willen leggen. Hoe tof om dat als een mooie clip te hebben! Gaat het met de moeder en de kleine spruit goed? Dan sta ik wat sneller op de stoep dan wanneer de eerste weken nog een beetje aftasten zijn. Na twee weken kan ik er zijn voor de opnames, maar na 2 maanden of later is ook nog zo super leuk om vast te leggen!

Website Vos Belevingen

Leg jouw herinneringen vast!

Er is niets mooiers dan een dierbaar moment vast te leggen op camera. In een ongedwongen sfeer leg ik jou en je dierbare vast op beeld, zodat jullie terug kunnen kijken op een fijne en gezellige shoot. Ik probeer zo goed mogelijk jullie liefde vast te leggen, en tegelijkertijd de spanning rondom de shoot weg te nemen.

Laagdrempeligheid en een gemoedelijke sfeer tijdens een fotoshoot vind ik erg belangrijk. Mijn ervaring als pedagogisch medewerker helpt mij een band op te bouwen met kinderen! Het is voor kinderen (en volwassenen!) soms best spannend om voor de camera te staan. En dan ook nog eens voor een vreemde! Door de juiste afleiding en wat meer aandacht aan een kind te geven dan alleen ‘cheeeese’ te roepen, zien jullie op de foto terug dat jullie kind ook écht lacht. Samen maken we er een gezellige shoot van!

Mag ik jullie op de foto zetten?

Liefs Marilyn 🌺

Website Lotus Fotografie

Baby floaten & Shantala babymassage

Negen maanden lang dobberde je baby in je buik rond. Een baby spa herinnert je baby aan dit veilige gevoel. Bij Baby Spa Dee verwelkomen ze ouders met baby’s van 2 weken tot 12 maanden oud. Je kunt bij ze terecht voor een Shantala babymassage en je kleine kan heerlijk komen baby floaten (ook wel hydrotherapie) in hun speciale (CE-gekeurde) baby jacuzzi’s. Het floaten en de massage bieden een hoop voordelen. Zo helpt het floaten tegen krampjes, draagt het bij aan de longcapaciteit, bevordert het de ontwikkeling van je baby en brengt het jullie dichter tot elkaar.

 Voor meer informatie, vragen of reserveringen ga naar

Website Baby Spa Dee

Eén doos voor alle gevallen!

De Aloë Special care box kan je in alle gevallen gebruiken. Het is een aanrader om deze box standaard in huis te hebben. Het is op basis van Aloë Vera, de emergency spray en i.c.m. de gelconcentraat hebben we persoonlijk gebruikt tegen pijn van doorkomende tandjes, luieruitslag, oorontsteking, eczeem en berg. In alle gevallen verlichte het de pijn en verder zorgt het voor een goede en mooie genezing van de huid.

Ook hebben ze een hele fijne baby collectie, leuk om als cadeau te geven.

Website LR

Een buikbeeldkettingkje, een prachtige aanvullende accessoires

Draag je zelf liever geen juwelen maar heb je thuis wel een 3D beeldje staan van je zwangere buik? Dan kan je ook hiervoor een moedermelkketting laten maken, in miniatuurversie!

 

Website Anneliesa

Kindvriendelijke uitjes, feestjes en overnachtingen

Er is echt zoveel leuke dingen te doen in en rondom Breda. Een geweldige stad. Go-Kids Breda heeft ze allemaal op haar website gebundeld. Volg ze op Instagram of Facebook voor de laatste updates. Je kan je ook inschrijven voor de nieuwsbrief zodat je geattendeerd wordt op de leukste uitjes met je kinderen.

Website Go-Kids Breda

Op maat gemaakte knuffels

Marion Thielen maakt van schone echte wollen dekens prachtige knuffels. Je kan kiezen uit een hele selectie of ze maakt ze op maat in de kleur die jij wilt!

Bezoek haar Facebook om meer inspiratie op te doen.