PARTNERS

Een pagina vol ideeën!

Ben je nog op zoek naar een leuke knuffel voor de baby of i.p.v. een newborn fotoshoot een videoshoot. Of je wilt nog meer informatie als voorbereiding op jouw bevalling?

Neem een kijkje bij mijn partners!

Afspraak maken

Echt goed voorbereid je bevalling in gaan!

Je bent zwanger, alles komt op je af, iedereen in je omgeving geeft (on)gevraagd adviezen. Jij merkt dat je meer behoefte hebt aan eerlijke, praktische informatie. Dan ben je bij de enthousiaste Iris van Kessel op de juiste plek. Bij haar kan je cursussen volgen in groepsverband of privé en met je partner samen. Zo kan jij je bevalling goed voorbereiden, want iedere zwangerschap is anders en dus ook iedere bevalling.

Website Trotse Mama’s

Leg uw herinneringen vast!

Een newborn video is een onwijs dierbare herinnering van jullie eerste periode als kersvers gezin die je altijd kunt terug kijken. De eerste weken vliegen voorbij. Momenten die jullie nooit meer willen vergeten en dus vast willen leggen. Hoe tof om dat als een mooie clip te hebben! Gaat het met de moeder en de kleine spruit goed? Dan sta ik wat sneller op de stoep dan wanneer de eerste weken nog een beetje aftasten zijn. Na twee weken kan ik er zijn voor de opnames, maar na 2 maanden of later is ook nog zo super leuk om vast te leggen!

Website Vos Belevingen

Eén doos voor alle gevallen!

De Aloë Special care box kan je in alle gevallen gebruiken. Het is een aanrader om deze box standaard in huis te hebben. Het is op basis van Aloë Vera, de emergency spray en i.c.m. de gelconcentraat hebben we persoonlijk gebruikt tegen pijn van doorkomende tandjes, luieruitslag, oorontsteking, eczeem en berg. In alle gevallen verlichte het de pijn en verder zorgt het voor een goede en mooie genezing van de huid.

Ook hebben ze een hele fijne baby collectie, leuk om als cadeau te geven.

Website LR

Op maat gemaakte knuffels

Marion Thielen maakt van schone echte wollen dekens prachtige knuffels. Je kan kiezen uit een hele selectie of ze maakt ze op maat in de kleur die jij wilt!

Bezoek haar Facebook om meer inspiratie op te doen.