Partners

Een pagina vol ideeën!
Ben je nog op zoek naar een leuke knuffel voor de baby of i.p.v. een newborn fotoshoot een videoshoot. Of je wilt nog meer informatie als voorbereiding op jouw bevalling? Neem een kijkje bij mijn partners!
Het logo van Het Geboorte Event met een mooi symbool
Bewustzijn… Natuurlijk… Eigen regie… Duurzaamheid…

Voor iedere vrouw die bewust haar zwangerschap beleeft en de geboorte van haar baby zo natuurlijk mogelijk wil laten verlopen. Voor de vrouw die vanuit regie en kracht wil bevallen en vol zelfvertrouwen aan het moederschap begint. Speciaal voor die vrouwen is er nu: Het Geboorte Event

Logo met twee zwangere vrouwen, partner van 3D Moments
Echt goed voorbereid je bevalling in gaan!

Je bent zwanger, alles komt op je af, iedereen in je omgeving geeft (on)gevraagd adviezen. Jij merkt dat je meer behoefte hebt aan eerlijke, praktische informatie. Dan ben je bij de enthousiaste Iris van Kessel op de juiste plek. Bij haar kan je cursussen volgen in groepsverband of privé en met je partner samen. Zo kan jij je bevalling goed voorbereiden, want iedere zwangerschap is anders en dus ook iedere bevalling.

Een prachtig wit logo van Vrouw van de Roos
Dé praktijk om vanuit creatiekracht jouw OERvertrouwen terug te vinden, in alle levensfases

Ik wil jou, als vrouw, je creatiekracht en oervertrouwen teruggeven; geloven in jezelf vanuit zachtheid en liefde. Zodat jij in alle levensfases die prachtige roos kunt zijn, die je van origine bent. Dat is mijn grootste wens voor jou!

Een logo van Vos belevingen met een vos symbool
Bewegende beelden van jouw newborn!

Een newborn video is een onwijs dierbare herinnering van jullie eerste periode als kersvers gezin die je altijd kunt terug kijken. De eerste weken vliegen voorbij. Momenten die jullie nooit meer willen vergeten en dus vast willen leggen. Hoe tof om dat als een mooie clip te hebben! Gaat het met de moeder en de kleine spruit goed? Dan sta ik wat sneller op de stoep dan wanneer de eerste weken nog een beetje aftasten zijn. Na twee weken kan ik er zijn voor de opnames, maar na 2 maanden of later is ook nog zo super leuk om vast te leggen!

Een mooi geschreven logo van Annaliesa
Een buikbeeldkettingkje, een prachtige aanvullende accessoire

Draag je zelf liever geen juwelen maar heb je thuis wel een 3D beeldje staan van je zwangere buik? Dan kan je ook hiervoor een moedermelkketting laten maken, in miniatuurversie!

Diverse gekleurde blokken met GO Kids logo in Breda
Kindvriendelijke uitjes, feestjes en overnachtingen

Er is echt zoveel leuke dingen te doen in en rondom Breda. Een geweldige stad. Go-Kids Breda heeft ze allemaal op haar website gebundeld. Volg ze op Instagram of Facebook voor de laatste updates. Je kan je ook inschrijven voor de nieuwsbrief zodat je geattendeerd wordt op de leukste uitjes met je kinderen.

Een gekleurd logo met cirkel van Studio Bofbips
Studio Bofbips

Met liefde gemaakt. Handgemaakte en duurzame producten die passen bij jouw gezin & interieur. Elk item is volledig naar jouw wensen aan te passen. Stijlvol, uniek en persoonlijk. Met liefde gemaakt. Door mij. Voor jou.

Een logo van een mooie bloem en letters van Kindermassage Best
Kindermassage Best

Met massage & mindfulness help ik kind- en ouder groeien. Ik help jullie meer balans te vinden bij de persoonlijke ontwikkeling van jou en je kind. Bewustwording en contact met elkaar helpen jullie beiden groeien. Alles dat positieve aandacht krijgt groeit.

Mom-Me Time

De kraamtijd en de periode daarna zijn prachtige, maar ook intense periodes vol veranderingen en nieuwe ontdekkingen. Om nieuwe mama's te ondersteunen tijdens deze bijzondere fase, hebben wij de Mom-Me-Time kraamtijd planner ontworpen. Deze planner is bedoeld voor mama's die behoefte hebben aan meer structuur, rust en balans, en helpt hen alles op een georganiseerde en ontspannen manier te regelen. Met daarbij de volledig focus op de herstelperiode van de mama. Bovendien is dit de allereerste kraamtijdplanner in zijn soort! Kortom, een uniek cadeau dat leuk is om te geven en bijzonder fijn om te krijgen.