Contact

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in de 3D beeldjes van 3D Moments! Hieronder kun je een vraag stellen en onze FAQ bekijken. Wil je direct een afspraak inplannen in Breda? Ga dan naar onze afspraak maken pagina.

Contactgegevens

Locatie Breda, Noord-Brabant

Princenhagelaan 1-A3, 4813 DA Breda

Telefoon: 06-83627246

E-mail: info@3dmoments.nl

Locatie Lottum, Noord-Limburg

Broekhuizerweg 25, 5973 NW Lottum

Telefoon: 06-44213088

Cadeaubon kopen?

Bestel hier

Afspraak plannen in Breda

Afspraak plannen

Andere locaties afspraak

Aanvraag doen

Contactformulier

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Overig

Kan het beeldje vanuit een foto gemaakt worden?

Nee, dit is niet mogelijk. Een foto is 2 dimensionaal. Voor een 3D beeldje is het nodig om een 3 dimensionale scan (rondom) van je te maken.

Oh, jammer dat ik het niet eerder heb gezien. Kan je ook van een gipsbuik een beeldje maken?

Ja, dat kan. In een gesprek kunnen we bekijken en bespreken hoe we dit kunnen vastleggen. Er komen wel extra bewerkingskosten bij.

Verkopen jullie ook cadeaubonnen?

Jazeker verkopen we cadeaubonnen. Je kan kiezen voor een bepaald bedrag of “naar eigen keuze”. En dat we na de afspraak wanneer de aanstaande mama een keuze heeft gemaakt verder afrekenen. We maken een mooie cadeaubon op. Cadeaubon kan je ophalen of naar je toe laten zenden tegen € 2,- verzendkosten.

Afspraak maken

Welk moment is het meest geschikt om een afspraak te plannen?

In principe kan het van elk moment, maar je buik begint het meest te groeien vanaf week 33. Dus een afspraak inplannen vanaf je 33e zwangerschapsweek tot aan je bevalling is mogelijk. Indien je zwanger bent van een meerling raad ik je aan om eerder een afspraak in te plannen, zo rond de 30 weken.

Hoe ver van te voren moet ik een afspraak inplannen?

Met 2 à 3 weken van tevoren ben je op tijd. Geef bij je aanvraag aan hoeveel weken je bent en of je een voorkeur hebt voor een dagdeel. In de avond is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen.

Wat moet ik voorbereiden?

Het maken van de scan is zo gedaan. Maar het is wel belangrijk dat jouw suikerspiegel goed is. Je gaat op een draaischijf staan en wordt twee keer rond gedraaid terwijl je bewegingloos in een bepaalde houding staat. Het kan dus voorkomen dat je duizelig wordt. Zwanger zijn kost veel energie en het stil staan ook. Geef dit aan als je dit merkt. We nemen dan even een break, want jouw gezondheid staat voorop. We nemen de tijd. Als je met kleding wilt poseren, graag nauw fittende kledingstukken aan zoals een legging/ broek/ jurk/ shirt. Trek een kledingstuk aan welke jouw buik benadrukt. Kleurcombinaties maakt niet uit. Het is ook mogelijk om in lingerie te poseren. Ook hier zo nauwfittend mogelijk, maar niet te strak. En naakt mag zeker ook, als je liever een slip aan wilt houden dan adviseer ik je een second skin slipje. Die knelt niet. Neem een elastiekje mee als je langer haar hebt. Met het scannen doe je haar in een staart of knot, zodat het uit je nek is.

Hoe verloopt het proces en wat is de levertijd?

Bedankt voor het maken van een scan. De scan zullen we gaan bewerken, dan wordt het beeldje geprint en bewerkt. Het zal ongeveer 8 tot 10 weken zijn wanneer jij je beeldje ontvangt. Je mag het op komen halen of laten verzenden.

Scannen

Is het maken van de scan schadelijk?

Nee, het maken van de scan is geheel niet schadelijk voor jou of voor de baby.

Kan het beeldje vanuit een foto gemaakt worden?

Nee, dit is niet mogelijk. Een foto is 2 dimensionaal. Voor een 3D beeldje is het nodig om een 3 dimensionale scan (rondom) van je te maken.

Ik heb interesse in een moeder / vader en baby beeld, hoe gaat dit in z'n werking?

Het is een prachtig moment om vast te mogen leggen! In de praktijk zijn we er achter gekomen dat hoe jonger de baby (tot 4 maanden) hoe beter het gaat met het scannen. Dit omdat je baby dan nog niet heel beweeglijk is. Het mooist is als de baby borstvoeding krijgt, maar dat hoeft niet. We nemen de tijd, zodat jij en je baby kunnen wennen aan de omgeving. Verder bekijken we op dat moment wat de beste houding is. Het scannen duurt iets langer dan de reguliere scan omdat we er meer details gescand moet worden. We bekijken daarna direct de scan om te kijken of het goed is gelukt. De extra kosten bedragen €149,-. De beeldjes worden vanaf 15cm geleverd en uitgevoerd in stone of metaal.

Kan mijn partner ook gescand worden?

Ik ben gespecialiseerd in het vastleggen van het zwangere lichaam. De zwangere buik staat centraal. Wat wel kan is de handen van je partner erbij. Tijdens de afspraak bespreken we hoe dit gedaan kan worden. Hiervoor berekenen wij extra bewerkingskosten.

Scan je ook kinderen?

Ja, we kunnen mooie borstbeelden maken in steen of in metaal. Maar het kan alleen van kinderen die langer dan 3 minuten op een draaiplateau stil kunnen zitten. We raden aan een leeftijd vanaf 8 jaar. Voor meer inspiratie bekijk de Instagram van ReM 3D Design.

Vragen? Praat met Miranda

WhatsApp of bel mij

06-83627246
De eigenaar van 3D Moments Miranda