Waar wij voor staan

Lieve mama’s, Wij zijn Miranda en Ronald, trotse ouders van onze kleine Logan. Het avontuur begon tijdens Miranda's zwangerschap, een periode vol liefde en spanning, met een groeiende baby en de uitdaging van zwangerschapsdiabetes. Om deze bijzondere tijd te vereeuwigen, kozen we voor een prachtige fotoshoot, waarmee we elke keer dat we ernaar keken, de emoties van die speciale periode opnieuw beleefden.
3D Moments

De familie van 3D MomentsOnze passie voor het vastleggen van de schoonheid van zwangerschap nam een nieuwe wending toen we via een Facebook-groep kennismaakten met een innovatieve manier om deze bijzondere fase nog beter vast te leggen: een uniek 3D-beeldje. We waren meteen verkocht en wisten dat we dit avontuur wilden aangaan.

Met de droom om meer ouders de kans te bieden deze magische ervaring te beleven, richtten we in 2018 3D Moments op. Sindsdien hebben we talloze moeders geholpen om hun zwangerschap op een unieke en intieme manier vast te leggen.

Voor ons is het keer op keer een bijzondere ervaring om een baby op deze manier te zien, en we genieten van elk moment dat we mogen delen met andere vrouwen en hun gezinnen. Het is onze passie en missie om deze kostbare herinneringen voor altijd te bewaren, zodat de liefde en verbinding die tijdens de zwangerschap zijn ontstaan, altijd gekoesterd kunnen worden.

Quote:

"Een tastbare herinnering aan een bijzondere periode van zwangerschap laat je altijd bewust terugkijken. Soms besef je pas de waarde van een moment wanneer het een herinnering is geworden."
Het gezin achter 3D Beeldjes zwangerschap

De geboorte van 3D moments

Miranda legde haar zwangerschap vast met een fotoshoot en ontdekte later de mogelijkheid van 3D-scannen. Dit inspireerde haar om 3D Moments op te richten. Iedere moeder verdient namelijk een beeldje van een bijzonder moment.

Heb je vragen? Miranda staat voor je klaar! 

WhatsApp of bel mij

06-83627246
De eigenaar van 3D Moments Miranda

Waar wij voor staan

Gemak

Bij 3D Moments willen we dat jij je op je gemak voelt. Daarom mag je tijdens de scan zelf kiezen hoe je je kleedt en komen we ook bij jou thuis als dat fijn voor je is. Geen onbekende locaties, maar gewoon in je eigen warme vertrouwde omgeving. 

Verbinding

Wij luisteren met een warm hart naar jouw wensen en voorkeuren. Hoe zie jij je 3D-beeldje voor je en wat vind je wel of niet fijn tijdens de scan? Je mag bij ons alles kwijt. 

Jij voorop

Het is al spannend genoeg. Daarom zorgen we ervoor dat je kleintje niks tekort komt. In een kalme omgeving waarin je je helemaal veilig mag voelen, maken wij in slechts 2 minuten een volledig veilige scan.

Twee lachende popptjes
Bewust genieten

Vaak beseffen we de waarde van een moment pas als het een herinnering is geworden. Daarom staan we graag bewust stil bij deze bijzondere afspraak en maken we er écht een klein feestje van.